close

Servicii

Producem containere modulare si monobloc. Astfel, realizam containere birouri, containere dormitoare, containere toalete, containere cabine de paza, containere depozitare, containere comerciale, containere organizare de santier, containere vestiare, containere sanitare, containere spitale, containere garaje, containere scoli si gradinite, containere fast food etc.

Rezistente si accesibile, containerele modulare si monobloc din panouri sandwich cu spuma poliuretanica pot fi adaptate necesitatilor fiecarui client in parte. Acestea vin echipate cu toate instalatiile si finisajele incluse, gata de a fi racordate la retele si folosite.

Containere

Proiectare

Proiectam containere si realizam schite 2D si 3D pentru vizualizarea exacta a spatiului interior si exterior. Avem ingineri proiectanti pregatiti sa puna proiectul tau pe hartie si personal specializat care sa contruiasca containerul exact asa cum iti doresti.

Containere

Personalizare

Rezistente, cu design personalizat si costuri reduse de productie si intretinere, containerele modulare si monobloc sunt solutii care se adapteaza la nevoile reale ale clientilor nostri. Clientii nostri isi aleg finisajele dorite si profesionistii Block Box le pun in valoare printr-un montaj specializat.

Containere

Transport

Detinem logistica necesara pentru a ne ocupa de constructia, depozitarea, transportul si instalarea containerelor modulare si monobloc. Pozitionati strategic in centrul tarii, Brasov, ne deplasam oriunde in Romania.

Vanzare containere la cheie


Linia de productie containere este dotata cu utilaje performante care ne permit dezvoltarea de produse in conformitate cu toate standardele de calitate impuse atat la nivel national cat si la nivel international.

Incurajam constructiile ecologice, oferta de vanzare containere fiind mereu actualizata conform cerintelor clientilor nostri. Vindem containere modulare si monobloc din stoc si executam la comanda constructii din containere care se pot adapta perfect oricarui business, cu toate finisajele si instalatiile incluse.

Contact Icon
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.