close

Despre noi

Producator de containere

Containere modulare si monobloc

 

Producator de containere modulare si monobloc, Block Box ofera solutii standard si personalizate pentru orice business. Producem si comercializam containere metalice oferind clientilor nostri o calitate inalta atat in ceea ce priveste produsele cat si in ceea ce priveste serviciile noastre. Ne numaram printre cei care fac din meserie o pasiune, sau invers.

Producem containere si le livram in termenul si la locul stabilit, la cheie. Containerele vin echipate cu tamplarie, instalatii electrice, instalatii sanitare si instalatii termice, gata pentru a fi imediat racordate si folosite. Astfel, producem containere birou, containere dormitor, containere comerciale, containere santier, containere vestiare, containere sanitare, containere cabine de paza si containere pentru aproape orice intrebuintare.

Vrei o casa din containere?  O contruim asa cum iti doresti.

Avem peste 20 de ani de experienta in productia de containere. Am investit in liniile tehnologice si in oamenii cu care lucram pentru a mentine standardele de calitate sus si preturile jos. Containerele sunt constructii cu cost redus care pot fi adaptate la cerintele specifice ale clientilor nostri.
 

Productie de containere si servicii integrate

 

Consultanta

Profesionisti si receptivi la nevoile clientilor nostri, oferim solutii care se adapteaza permanent la provocarile reale impuse de ritmul obiectului de activitate al clientilor nostri.

Transport

Producem containere si le transportam in locul stabilit de clientii nostri. Transportul se realizeaza in conditii de maxima siguranta, manipularea fiind facuta de profesionistii Block Box.

Proiectare

Avem ingineri si resursele necesare pentru a proiecta si adapta un container sau o constructie din containere astfel incat sa satisfaca si cei mai pretentiosi clienti ai nostri.

Montaj

Chiar daca containerele sunt transportate gata asamblate, ne ocupam de toate aspectele care privesc alipirea sau suprapunerea containerelor, conform proiectului. Iti predam containerul „la cheie”.

Executie

Realizam containere folosind utilaje si tehnologii specifice. Dezvoltarea tehnologica este pusa la egalitate cu dezvoltarea personalului, rezultatul fiind productia de containere de inalta calitate.

Garantie

Toate containerele produse si vandute de Block Box beneficiaza de garantie. In plus, orice container poate fi adaptat si mutat ulterior conform necesitatilor clientilor nostri. Ramanem parteri de incedere.

 

Containere de vanzare

 
Avem in stoc containere de vanzare gata de a fi livrate acolo unde este nevoie: containere birou, containere organizare de santier, containere cabina de paza, containere grup sanitar, containere dormitor, etc. Departamentul nostru de vanzari containere este pregatit sa raspunda prompt solicitatilor si sa ofere solutii imediate.

Contact Icon
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.