close

Avantaje

Utilizari multiple

Producem si vindem containere birou, containere dormitoare, containere toalete, containere cabine de paza, containere depozitare, containere comerciale, containere organizare de santier, containere vestiare, containere sanitare, containere spitale, containere garaje, containere scoli si gradinite, containere fast food, containere magazine si showroom-uri, containere case de vacanta, etc.

Constructie rapida

Unul din cele mai mari avantaje ale containerelor modulare consta in rapiditatea constructiei. Specializati in productia de containere modulare si monobloc, avem capacitatea de a construi intr-un termen foarte scurt containere sau ansambluri din containere. Echipate cu instalatie electrica, instalatie sanitara, izolatie, usi, ferestre si complet finisate, sunt gata de a fi folosite.

Usor de reconditionat

Containerele din panouri sandwich cu spuma poliuretanica sunt rezistente, costurile de intretinere si reconditionare fiind reduse. Focusati pe calitate, punem accent pe optimizarea structurilor si a materialelor folosite. Ne alinem la noutatile tehnologice si le integram in proiectele nostre. Mai mult decat atat, exista posibilitatea de a adauga si inlatura structuri in functie de necesitati.

Usor de relocat

Containerele modulare si monobloc sunt usor de relocat, motiv pentru care sunt alegerea perfecta pentru constructii temporare. Tocmai de aceea pot fi folosite cu succes pe santiere, la targuri si expozitii, la concerte si evenimente, pentru adapostirea persoanelor in situatii de calamitati naturale, pentru clinici si spitale provizorii etc.

Rezistenta si durabilitate

Structura containerelor modulare si monobloc este realizata din otel, decupajele neinfuentand structura carcaselor. Rezistente la foc, cutremur si intemperii, containerele sunt o solutie economica si ecologica, impactul asupra mediului fiind minim. Numarul de case din containere este in crestere datorita pretului scazut, rezistentei si rapiditatatii executiei.

Garantie

Block Box este producator de containere atat mobulare cat si monobloc. Toate produsele executate si vandute de noi au garantie 24 de luni si postgarantie, orice defectiune fiind remediata in cel mai scurt timp cu putinta. Reparam sau inlocuim parti avariate si asiguram piese de schimb pentru containerele aflate in garantie si postgarantie.

Containere

Container

Producator de containere cu traditie in constructii modulare, BlocK Box Brasov raspunde afirmativ cerintelor pietei oferind calitate si preturi competitive. Astfel, oferim spre vanzare containere ieftine pentru constructii temporare: containere birou, containere comerciale, containere santier, containere depozitare, containere sanitare, inclusiv containere pentru locuit.

Producem containere si le livram echipate cu tamplarie, instalatii electrice, sanitare si termice, gata pentru a fi imediat racordate si folosite. Pentru containere de vanzare, apelati la experienta si expertiza BlocK Box.

Contact Icon
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.